7 съвета за успешен онлайн магазин

Успехът в електронната търговия е като успех във всеки друг бизнес - за да се постигне изисква: дисциплина, решителност, старание и внимателно планиране.

Седем стъпки, които трябва да се вземат преди да се създаде интернет магазин.

1. Вижте си името на фирмата за да решите как би било най-подходящо да изглежда домейнът на сайта (url). Въпреки че не винаги можете да заемете най-подходящото име на домейн за вашата фирма примерно: sal.com добра варияция на него е salshoes.com salwaches.com и т.н. Вашият адрес е ключов елемент в успеха на вашият електронен магазин.

2. Използвайте само надеждни уеб хостинг компании за вашият сайт със способност за осигуряване на сигурни транзакции, надеждно работно време на сървъра и бърза свързаност с България и чужбина (защото клиентите не обичат да чакат).

3. Осигурете възможно най-много методи за разплащане, като започнем от наложен платеж минем през сайтовете предназначени за това (Epay, paypal, moneybookers) и стигнем до пощенски запис.

4. При изработката на уеб сайта използвайте само професионалисти в сферата на уеб дизайна и уеб програмирането, защото можете да изгубите много ако сайтът не е изработен професионално. Наблегнете на лесната навигация и опростеност за потребителя.

5. Създавайте промоционални оферти, промоционални кодове за намаления и т.н. Клиентите трябва да разберат че вие работите за тях и правите всичко възможно, за да им угодите.

6. След създаването на сайта изберете дата за "Grand" откриването на онлайн магазинът, можете да насърчите това чрез имейл маркетинг кампании. Тази тактика е добра и за откриване на реконструиран онлайн магазин.

7. Обновявайте сайта, въвеждайте нови елементи в него, наблюдавайте кое се иползва и кое не и наблегнете на него. Допитвайте се до потребителите преди всяка промяна по сайта чрез анкети и т.н.


Ако наблегнете на тези стъпки, вие ше се доближите максимално до вашата цел за подобряване на вашият електронен бизнес и сдобиването с нови клиенти.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Честит първи сняг!

Онлайн магазин под наем

Лишават ни от читанката