Български уеб конкурс ли

Може би сте засичали едни пикселирани банери, които те приканват да дадеш своя глас в конкурсът на българските уеб сайтове или как даваш някакви пари, за да включиш уеб сайт, а в край на сметка журито на въпросния сайт избира своите сайтове и ти казва радвай се че си получил престижен линк за тези пари.

Български уеб конкурс ли ? Да бе, да! Целенасочено няма да напиша името на въпросния конкурс, но всеки в уеб бранша ще разбере за какво става въпрос и ще направи своите изводи.

Директно към блога на Петър Апостолов, които чрез кратко свое разследване изкарва как журито е тясно свързано с уж избраните сайтове в български уеб конкурс

А ето и какво следва като отговор от организатора на въпросния конкурс.

Не може в уж толкова престижен конкурс, организатора да отговаря:  нямам време да се занимавам с вас и никога не съм чувала за вас. Какво от това дори и никога да не е чувала за въпросният блогър ? Факт ли е че избраните сайтове са тясно свързани с журито, ФАКТ Е! Имайте едно на ум, като се записвате в подобни платени уеб конкурси, защото реално смисъл от записването няма, особено ако обичате да побеждавате.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Онлайн магазин под наем

Честит първи сняг!