Български уеб конкурс ли

Може би сте засичали едни пикселирани банери, които те приканват да дадеш своя глас в конкурсът на българските уеб сайтове или как даваш някакви пари, за да включиш уеб сайт, а в край на сметка журито на въпросния сайт избира своите сайтове и ти казва радвай се че си получил престижен линк за тези пари.

Български уеб конкурс ли ? Да бе, да! Целенасочено няма да напиша името на въпросния конкурс, но всеки в уеб бранша ще разбере за какво става въпрос и ще направи своите изводи.

Директно към блога на Петър Апостолов, които чрез кратко свое разследване изкарва как журито е тясно свързано с уж избраните сайтове в български уеб конкурс

А ето и какво следва като отговор от организатора на въпросния конкурс.

Не може в уж толкова престижен конкурс, организатора да отговаря:  нямам време да се занимавам с вас и никога не съм чувала за вас. Какво от това дори и никога да не е чувала за въпросният блогър ? Факт ли е че избраните сайтове са тясно свързани с журито, ФАКТ Е! Имайте едно на ум, като се записвате в подобни платени уеб конкурси, защото реално смисъл от записването няма, особено ако обичате да побеждавате.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Честит първи сняг!

Онлайн магазин под наем

Лишават ни от читанката