5 често допускани грешки

Реших да напиша една статиика за 5-те най-допускани грешки от младите уебмастъри при пускането на един сайт.1.Избиране на кофти хостинг и домейн.

Това е една от най-често допусканите грешки.Ако не се отпуснем малко повече за по хубав хостинг ще е малко трудно сайта да просперира.Ако страницата се отваря 1 мин потребителя ще затвори и повече няма да се върне в този сайт.Също така е избирането на домейн име за сайта влияе особено.Ако е някои домейн които съдържа тирета и т.н са по трудно запомнящи се.Гледайте да купувате dot.com домейни, защото обикновенния потребител е запомнил сайтовете да завършват на точка.ком домейни от рода на dot.info dot.biz и т.н са малко странни за един от скоро занимаващ се потребител с интернет.

2.Поставянето на реклами

Това е също доста често допускаща грешка.Всеки уеб мастър прави свои сайт с идеята да си докарва някакви доходи от него (поне в повечето случаи).Набухваш целия сайт с реклами особено ако банерите са не добре изглеждащи дразнят един потребител.Поставянето на реклами става с течение на времето след половин година или една година можете да контролирате рекламните си носители.

3.Тематиката на сайта

Ако тематиката на сайта е главно музика е малко тъпо да се поставят и филми,игри и всякакви други излишни глупусти извън тематиката на сайта.Потребителят е влязал с идеята да търси,слуша,тегли музика.Ако имаше нужда от филми щеше да иде в сайт за филми и т.н

4.Отношението към потребителите

Много често екипът подържащ сайта не се отнася добре с потребители.Не се отнасят с необходимото уважение и т.н.Ако един потребител не остане с необходимото впечатление от сайта и неговите подръжници така да го кажа те повече няма да се върнат.

5.Дизайна на сайта

Естествено че дизайна на сайта играе ключова роля при създаването на един нов сайт.Ако в сайта са използвани всичките цветове на дъгата ... придържайте се към цветовете които са приятни за около не използвайте много цветове и т.н

Ако сте решили да навлезете в бизнеса с уеб сайтове стремете се да не допускате горе посочените грешки :).

Коментари

Популярни публикации от този блог

Онлайн магазин под наем

Честит първи сняг!