Най-коментираните сайтове

Такам от скоро време ми направи впечатление че една групичка от сайтове се коментират доста често в нета и добиха огромна популярност покраи това.В световен мащаб спадат следните сайтчета.

Twitter.com - то не беше вируси то не ги купуваха apple, google и още куп влиятелни фирми.Доста се изписа в интернет с което сайта доби огромна популярност.

Facebook.com - Дружката на Twitter и за тази социална мрежа се изписа доста.Медиите доста често започнаха да следят какво се случва около нея.Доста пикантни новини съм изчел за нея.Mежду другото facebook също искаха да купят Twitter.

ThePirateBay.org - Пиратския залив то не беше съдене и какво ли още не.Този тракер спечели голяма медийна изява с проблемите си с закона.По телевизии по блогове по новинарски сайтове и още много.

Digg.com - този сайт първи по рода си в интернет постави началото на социалните мрежи за споделяне на информация.Естествено след него още куп сайтове със същата тематика стартихара но това не е нещо ново.Естествено без всички блогове по света сайта би бил кръгла нула.

Myspace.com - Хохохо myspace разбира се и около този сайт се изписа доста но в последно време започна да бъде изместван от facebook с което намаляха и писаниците по него.

Голяма част от българите започнаха да използват тези сайтове особено facebook.Но ние тук в България си имаме сайтове за запознанства поради, които голяма част от българите не ги изполват.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Онлайн магазин под наем

Честит първи сняг!