Най-коментираните сайтове

Такам от скоро време ми направи впечатление че една групичка от сайтове се коментират доста често в нета и добиха огромна популярност покраи това.В световен мащаб спадат следните сайтчета.

Twitter.com - то не беше вируси то не ги купуваха apple, google и още куп влиятелни фирми.Доста се изписа в интернет с което сайта доби огромна популярност.

Facebook.com - Дружката на Twitter и за тази социална мрежа се изписа доста.Медиите доста често започнаха да следят какво се случва около нея.Доста пикантни новини съм изчел за нея.Mежду другото facebook също искаха да купят Twitter.

ThePirateBay.org - Пиратския залив то не беше съдене и какво ли още не.Този тракер спечели голяма медийна изява с проблемите си с закона.По телевизии по блогове по новинарски сайтове и още много.

Digg.com - този сайт първи по рода си в интернет постави началото на социалните мрежи за споделяне на информация.Естествено след него още куп сайтове със същата тематика стартихара но това не е нещо ново.Естествено без всички блогове по света сайта би бил кръгла нула.

Myspace.com - Хохохо myspace разбира се и около този сайт се изписа доста но в последно време започна да бъде изместван от facebook с което намаляха и писаниците по него.

Голяма част от българите започнаха да използват тези сайтове особено facebook.Но ние тук в България си имаме сайтове за запознанства поради, които голяма част от българите не ги изполват.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Честит първи сняг!

Онлайн магазин под наем

Лишават ни от читанката