Ъпсурт и награди им

Значи преди няколко месеца в един хубав слънчев ден, случайно попаднах на тяхната страница Upsurt.bg и видях че имаше някаква игра с награди, викам си защо да не си пробвам късмета. Написах си аз имейла и името изпратих всичко и толкова. Мина време мина и един месец и получавам по имейла си. Вие спечелихте от играта на Ъпсурт. Награда 2 кена напитка ъпсурт и картичка. Аз бях забравил за тая игра и си викам бре късмета ми се обади. Пиша им аз че не съм от София и не мога да отида до офиса им, те ми отговориха да си дам адреса и ще ми изпратят наградата без да доплащам нищо. Викам си аз супер изпратих им данните и всичко 6 до тук.

Минаха към две седмици след, което ми пратиха имейл да им кажа GSM номер. Дадах им номера и след около седмица званят: Здравейте така и така утре във вас ли ще бъдете и т.н. разбрахме се на следващия ден да ми донесат "наградата". Мина си той деня минаха още три дни след, което пак ми званят. Говориха, говориха пак и аз ги попитах от обща култура дали си доплаща нещо и ми отговарят към 10 лева, не помня вече. Викам си аз на ум че то, егати подаръка, то едната напитка струва 1.50 лв в магазина те ми искат 10. Викам си аре ще платя всичко награда все пак избрали са ме хората.

Пак се разбрахме за другия ден и отново се повтаря всичко. Званят ми пак след няколко дена викат ми поръчали сте си офис косумативи или нещо такова беше, елате да си ги вземете от няква фабрика ми казаха. Теглих им маините на ум след, което викам да си вземат "наградите" обратно. Една жена се е обадила на телефона ми докато не е бил в мене и баща ми вдигнал казали му че съм поръчал пък ся няква тениска от София и че ще ми се обади пак. Ето че минаха няколко седмици и никои не е званял, дано и да не звани.

Коментари

  1. Тряваше да им теглш майната като ти поискаха пари. Печеиш пък плащаш..

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

Честит първи сняг!

Онлайн магазин под наем

Лишават ни от читанката